Inspiratie uit onverwachte hoek

Dat was hem al weer De Heracles Business Lunch. Fijn dat mensen je soms gewoon enorm kunnen inspireren door hun werk- levensverhaal te vertellen.

Voor mij was het een eye opener dat er misschien nog wel veel meer mogelijk is dan dat ik mij kon voorstellen, maar wel door keuzes te maken en te geloven in jezelf.

De spiegel van de week

Eerder al deze week kreeg ik uit een totaal andere hoek een mooie spiegel voor. De twee vragen: Waar leg jij de focus op binnen je bedrijf en gebruik je je netwerk wel? brachten mij op een intern proces waarbij ik mij opnieuw heb gefocust op mijn bedrijf, wat wil ik en hoe pak ik het aan. Ik bedacht dat ik al weken geen blog meer had geschreven. De inspiratie was de afgelopen tijd even weg. Maar hij is er weer!

 

Sparringspartner

Soms heb je een sparringspartner nodig die je op kritische wijze de waarheid durft te zeggen of vragen stelt. Niet alles is altijd leuk om te horen en sommige vragen zijn lastig te beantwoorden. Door het toch te doen krijg je helderheid in je plan en zijn doelen haalbaar en dichtbij. Vertrouwen en wederzijds respect zijn natuurlijk key in zo’n situatie. Loop je op dit moment vast? Bedenk wie jij in je netwerk hebt om je weer op weg te helpen. Bij wie je zonder vooroordeel je verhaal kwijt kan en waar je weet dat je eerlijke vragen en feedback kunt ontvangen.

Gratis sessie om kennis te maken

Vraag je wel eens af wat er nodig is om meer energie en passie uit het leven te halen, zodat je een fantastisch leven kunt leiden? In een gratis kennismakingssessie kijk ik graag samen met jou naar wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We kijken naar je huidige situatie en welke doelstellingen je wilt behalen om het leven een boost te geven. Dit zetten we om in concrete stappen als we samen aan de slag gaan.