NLP coaching: Daadkracht en geluk terug in jouw leven

Probeer jij controle te houden over je eigen leven, maar merk je dat je het overzicht verliest? Of ervaar je meer stress dan goed voor je is? Wil je graag begrijpen waarom je altijd in dezelfde valkuil stapt en wil je dit patroon doorbreken? Of wil je gewoon doen waar je gelukkig van wordt, maar weet je misschien niet eens wat dat is? NLP helpt op heel veel verschillende gebieden. Vraag nu meer informatie op en kijk of NLP coaching bij jou past!
AanmeldenGratis kennismakingsessie

Krijg weer energie voor tien

Jij wilt je leven (weer) in eigen handen nemen, zodat je energie kunt putten uit alles wat kan, mag en leuk is maar daarin niet jezelf verliest. Ieder mens is uniek. Daarom houd ik de coaching graag zo persoonlijk mogelijk. Het NLP coachingstraject maken we voor jou op maat, zodat jij er het beste mee geholpen bent. Er zijn veel thema’s waar NLP je bij kan helpen, hieronder staan een aantal weergegeven. Twijfel je of NLP je verder kan helpen vraag dan een gesprek aan of neem even contact op via de app knop rechtsonder in de pagina. 

Foto van nlp coach Rozemarijn die lachend naar buiten kijkt
Voorbeeld van coaching

De volgende stap

Misschien ben je wel toe aan een volgende stap in je carrière of wil je jezelf verder ontwikkelen? Dat betekent dat je voor lastige keuzes komt te staan waar jezelf wellicht niet uit komt. Misschien twijfel je zelfs of de volgende stap voor jou de juiste is, of je weet niet waar je moet beginnen? Samen gaan we op ontdekkingsreis naar je talenten en de waarden in je leven. Zodat je met volle overtuiging en vol energie een professionele toekomst tegemoet kunt gaan en gaat doen wat echt bij jou past.

Waar NLP coaching je bij kan helpen

Heb je het gevoel dat je niet in balans bent en ervaar je vaak stress? Spelen er bepaalde specifieke thema’s in je leven, zoals terugkerende patronen, triggers of onzekerheid, dan kan het zijn dat dit spanning oplevert, De gevolgen hiervan zijn soms niet te bevatten. Het NLP coachingstraject is met name gericht op het vinden van de oorzaken van deze stress en mentale onbalans en er op een andere wijze mee leren omgaan. Ik bied begeleiding bij een burn-out of verschijnselen daarvan. Ik help jou om stap voor stap de controle over je eigen leven terug te winnen. Dus ervaar je…

Een nlp coaching sessie tussen rozemarijn en een klant

Stress?

In het leven heb je een bepaalde mate van stress nodig om goed te kunnen functioneren. Je hebt gezonde en ongezonde stress. Stress voor een sollicitatiegesprek is vrij normaal. Ongezonde stress ontstaat als jouw lichaam onvoldoende rust krijgt om te herstellen. Het is een signaal van je lichaam om te ontspannen.

Burn-out?

Stel je eens voor dat iedere rol die je in leven vervult, een bal is die je hoog moet houden; je privéleven, je zakelijke leven, je sociale leven en misschien wel je dubbelleven. De een wat zwaarder of groter dan de ander, sommigen zelfs breekbaar. Het aantal ballen dat je hoog kunt houden in de lucht hangt van jou af. Maar één ding is onvermijdelijk…

Onbalans?

Als mens zitten wij constant in ons hoofd. We oordelen over van alles en nog wat, hebben de neiging om onszelf te verliezen en komen vast te zitten in bepaalde patronen (die we niet door hebben). Energie moet stromen en door deze factoren raak je uit balans (mentale onbalans). Dwaal niet te ver af en voorkom lichamelijke en / of fysieke klachten.

Investeer dan in jezelf

Meest gekozen

Coaching

Basis

1 coachingsessie van 1,5 uur

intake gesprek

Prijs op aanvraag

Coaching

Pro

5 coachingsessies van 1,5 uur

intake gesprek

Oefeningen voor thuis

Assesment Buttons drijfveren

Prijs op aanvraag

Coaching

Premium

10 coachingsessies van 1,5 uur

intake gesprek

Oefeningen voor thuis

Assesment CVI of 

MBTI Rapport loopbaan

Prijs op aanvraag

Coaching

Basis

1 coachingsessie van 1,5 uur

Vrijblijvende intake

Prijs op aanvraag

Coaching

Pro

5 coachingsessies van 1,5 uur

Vrijblijvende intake

Online trainingsmodule

Assesment Buttons drijfveren

Prijs op aanvraag

Coaching

Premium

10 coachingsessies van 1,5 uur

Vrijblijvende intake

Online trainingsmodule

Assesment Buttons drijfveren

of

MBTI Rapport loopbaan

Prijs op aanvraag

Zij ging je voor

“Dankzij Rozemarijn durf ik mijn eigen weg te kiezen en de route te volgen die bij mij past”

Klant van Bee Charged

Kyra Winkeler

Zelfstandig ondernemer

Ik weet nog dat ik onzeker was en aan mezelf twijfelde voordat ik met Rozemarijn ging samenwerken. In mijn werk verloor ik vaak het overzicht en wist niet zo goed waar ik naar toe werkte. ⠀

Elke sessie met Rozemarijn was als een frisse wind. We praatten over mij, mijn verleden en mijn toekomst. Daaruit kwamen bepaalde patronen naar voren waar ik aan kon werken. Ik ging steeds beter in mijn kracht staan en kon sterker mijn eigen weg visualiseren. Niet zozeer naar een eindbestemming, maar met een doel voor ogen.

Neem de regie en zet de eerste stap naar een nieuw leven

Al is het maar een klein stapje… Stiekem droom je ervan om het gewoon eens te proberen. Begin gewoon eens met een gesprek. Misschien is het wat voor je, misschien niet.