NLP practitioner opleiding

In de NLP practitioner opleiding staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je leert op een andere manier kijken naar jezelf en naar de wereld om je heen.
Direct inschrijven voor de gratis IntroductieavondBoek een vrijblijvende kennismaking

Maak je doelen en dromen écht waar

Je leert je gedrag en emoties te herkennen en hoe je er beter mee om kan gaan. Doordat je meer controle hebt over jezelf leer je hoe je beter kunt communiceren en de boodschap met effect over kunt brengen. Dit alles leid tot het maken van betere keuzes waardoor je positiever in het leven zult staan en je je doelen en dromen waar kunt maken.

⠀ ⠀

Waarom kiezen voor een NLP opleiding?

w

Je wilt beter leren communiceren en sterker in je schoenen staan.

.Je wilt je doelen en dromen achterna zonder angst te voelen.

Je wil gelukkiger in het leven staan zonder anderen of iets te oordelen.

Je wil je emoties leren beheersen, controleren en accepteren.

Je wilt jezelf en je omgeving positief leren beïnvloeden.

v

Je wilt graag leren coachen en daar de NLP-technieken bij gebruiken.

Je wilt de regie over je leven terug en weer helemaal gelukkig zijn.

Je wilt op het werk betere doelen stellen en deze helder communiceren.

Erkende NLP opleiding

Bee Charged voldoet als trainingsinstituut aan de eisen en richtlijnen van het CRKBO. Dit betekent dat mijn NLP-opleiding voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Realiseer alle doelen in je leven met passie, energie en plezier en ontwikkel vaardigheden voor persoonlijke en professionele groei.

Gratis Kennismakingsessie 

Word de beste versie van jezelf en leef een fantastisch, overweldigend en buitengewoon leven. Zet de eerste stap en meld je aan voor een gratis kennismakingsessie. Hierin ga je je eerste stappen in NLP zetten. Je krijgt tools waar je direct mee aan de gang kunt. De kennismakingssessie vindt plaats in mijn trainingsruimte midden in de natuur. Zo maak je niet alleen kennis met NLP, maar ook met de rust van het Hengelose platteland.

Leren met een glimlach

De lesstof wordt op een dynamische wijze aangeboden, zodat het leren leuk blijft en je zoveel mogelijk kennis opneemt. In de negen lesdagen zijn we veel interactief aan het werk. De groep bestaat maximaal uit 8 deelnemers dus er is veel tijd voor persoonlijke aandacht en reflectie. Er worden demo’s gegeven en daarna ga je zelf aan de slag met de oefeningen.

Locatie

Klinkeweg 30
7552 PB Hengelo

Iedere dag van 09:30 uur tot 17:00 uur

Data

Startdatum
18 maart

Liever in het najaar beginnen? Meld je aan en we houden je van de startdatum op de hoogte!

Lesdatum
18, 19, 20 maart
29, 30 april 1 mei
22, 23, 24 mei

 

Meld je aan voor de NLP practitioner

Ervaringen van anderen

“De opleiding heeft me inzicht gegeven in mijn eigen communicatie, maar ook in die van anderen. “

S. Reurink

Deelnemer Practitioner Opleiding

Een proces op het werk deed mij de noodzaak van zichtbaarheid en effectiviteit van communicatie inzien. Ik wilde duidelijker zichtbaar zijn en effectief communiceren. Mijn doel is nog niet behaald, maar we zijn goed onderweg. Veel oefenen en kilometers maken.

Ik ben blij dat ik deze opleiding gedaan heb. Het heeft me inzicht gegeven in mijn eigen communicatie, maar ook in die van anderen. Rozemarijn heeft me hierin op een enthousiaste kundige wijze ondersteunt, waarvoor mijn dank en complimenten.

Klant van Bee Charged

Kosten

€ 1.975,- euro

Vroegboekkorting 60 dagen € 200,-

Vroegboekkorting 30 dagen € 100,-

Liever in termijnen betalen?

betaal in 6 termijnen € 335,- per termijn of in 10 termijnen € 210,- per maand

Deze prijs is inclusief het officiële certificaat van dr. Richard Bandler. In de kostprijs meegenomen, is het handboek voor NLP, koffie en thee en lunch gedurende de trainingsdagen.

Prijzen zijn vrijgesteld van btw dankzij onze registratie bij het CRBKO. Hierdoor hoeven wij over onze opleidingen geen btw af te dragen of te vragen.

 

Meld je aan voor de NLP Practitioner opleiding

In de NLP practitioner opleiding staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je leert op een andere manier kijken naar jezelf en naar de wereld om je heen. Maak je dromen écht waar.