NLP practitioner opleiding

In de NLP practitioner opleiding staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je leert op een andere manier kijken naar jezelf en naar de wereld om je heen.
AanmeldenIntroductieavond

Maak je doelen en dromen écht waar

Je leert je gedrag en emoties te herkennen en hoe je er beter mee om kan gaan. Doordat je meer controle hebt over jezelf leer je hoe je beter kunt communiceren en de boodschap met effect over kunt brengen. Dit alles leid tot het maken van betere keuzes waardoor je positiever in het leven zult staan en je je doelen en dromen waar kunt maken.

⠀ ⠀

Waarom kiezen voor een Practitioner opleiding?

w

Je wilt beter leren communiceren en sterker in je schoenen staan.

Je wilt het verleden achter je laten en volledig in het heden staan

.Je wilt je doelen en dromen achterna zonder angst te voelen.

Je wil gelukkiger in het leven staan zonder anderen of iets te oordelen.

Je wil je emoties leren beheersen, controleren en accepteren.

Je wilt jezelf en je omgeving positief leren beïnvloeden.

v

Je wilt graag leren coachen en daar de NLP-technieken bij gebruiken.

Je wilt de regie over je leven terug en weer helemaal gelukkig zijn.

Je wilt op het werk betere doelen stellen en deze helder communiceren.

Introductieavond NLP

Ontdek tijdens de introductieavond de basis van NLP en wat je ermee kunt bereiken. Door kleine simpele voorbeelden ervaar je al wat voor impact NLP kan hebben op jouw leven. De avond kost eenmalig € 15,- euro vrijgesteld van btw, welke je in korting terugkrijgt als je een opleiding bij ons gaat volgen. Er vinden introductieavonden plaats op:

 

  • 3 oktober
  • 17 oktober

Leren met een glimlach

De lesstof wordt op een dynamische wijze aangeboden, zodat het leren leuk blijft en je zoveel mogelijk kennis opneemt. In de negen lesdagen zijn we veel interactief aan het werk. De groep bestaat maximaal uit 8 deelnemers dus er is veel tijd voor persoonlijke aandacht en reflectie. Er worden demo’s gegeven en daarna ga je zelf aan de slag met de oefeningen.

Locatie

Klinkeweg 30
7552 PB Hengelo

Iedere dag van 09:30 uur tot 17:00 uur

Data

Startdatum
14 November 2023

Lesdatum
15 & 16 November 2023
12, 13 & 14 December 2023
16, 17 & 18 Januari 2024

 

Meld je aan voor de NLP practitioner

Ervaringen van anderen

“De opleiding heeft me inzicht gegeven in mijn eigen communicatie, maar ook in die van anderen. “

S. Reurink

Deelnemer Practitioner Opleiding

Een proces op het werk deed mij de noodzaak van zichtbaarheid en effectiviteit van communicatie inzien. Ik wilde duidelijker zichtbaar zijn en effectief communiceren. Mijn doel is nog niet behaald, maar we zijn goed onderweg. Veel oefenen en kilometers maken.

Ik ben blij dat ik deze opleiding gedaan heb. Het heeft me inzicht gegeven in mijn eigen communicatie, maar ook in die van anderen. Rozemarijn heeft me hierin op een enthousiaste kundige wijze ondersteunt, waarvoor mijn dank en complimenten.

Klant van Bee Charged

Kosten

€ 1.975,- euro, 6 termijnen van € 335,- of 10 van € 210,-
Vroegboekkorting 60 dagen € 200,- of 30 van tevoren € 100,-.

Deze prijs is exclusief het officiële certificaat van dr. Richard Bandler. Tegen een meerprijs is deze erbij af te nemen. In de kostprijs meegenomen, is het handboek voor NLP, koffie en thee gedurende de trainingsdagen.

Prijzen zijn vrijgesteld van btw dankzij onze registratie bij het CRBKO. Hierdoor hoeven wij over onze opleidingen geen btw af te dragen of te vragen.

Tevredenheidsgarantie
Ben je niet tevreden over de uitkomst van de opleiding? Dan krijg jij 50% van jouw investering terug. Mits je aan de voorwaarden voldoet. Vraag hiernaar bij inschrijving.

Meld je aan voor de Practitioner opleiding

In de NLP practitioner opleiding staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je leert op een andere manier kijken naar jezelf en naar de wereld om je heen. Maak je dromen écht waar.