Je goed voelen zonder reden

Van gave meningsvolle graffiti tot extravagante personen en de zonsopkomst vanuit de zee… Alles is geweldig en ik voel me er helemaal thuis!

Vanochtend in mijn “morning run” realiseerde ik me, dat na dag twee heeft de stad Miami me al omarmd. Van gave meningsvolle graffiti tot extravagante personen en de zonsopkomst vanuit de zee… Alles is geweldig en ik voel me er helemaal thuis!

Home away from home

Waarom thuis? Omdat het daar net zo mooi is! De beren op het plein, de speciale personen die mij doen denken aan vakantie zijn bijvoorbeeld mijn kapster Alien, yoga lerares Marina en schoonheidsspecialiste Sabrina, en met 1 blik in de hemel ben ik bij de zon! Overal, altijd!

 

Goed voelen zonder reden

Dit is alles wat reframing (herkaderen NLP) inhoud. Je overal thuis kunnen voelen, in welke situatie je ook bent. Gevoel van de ene situatie naar de andere mee kunnen nemen.

Waarom zou je je alleen maar omarmt door een stad ver weg voelen, als het thuis net zo mooi is? Je leert je negatieve gevoelens om te buigen naar positieve. Zo kun je je in iedere situatie kracht geven, of ontspanning, of wat dacht je van plezier?

Één ding weet ik zeker, als ik straks weer thuis ben zal ik nog wat extra genieten van al het moois om me heen, de geweldig mensen (goud ?) en natuurlijk de zon!

Gratis sessie om kennis te maken

Vraag je wel eens af wat er nodig is om meer energie en passie uit het leven te halen, zodat je een fantastisch leven kunt leiden? In een gratis kennismakingssessie kijk ik graag samen met jou naar wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We kijken naar je huidige situatie en welke doelstellingen je wilt behalen om het leven een boost te geven. Dit zetten we om in concrete stappen als we samen aan de slag gaan.