Over mij

Als 'center of motivation' geef ik graag anderen de energie en motivatie om de nodige stappen te zetten naar hun ware zelf. Want iedereen heeft het in zich om de beste versie van zichzelf te worden. Het is zonde om je leven te leven zonder je ooit echt in je element te voelen.

Rozemarijn van Merksteijn

Als kind was ik al erg zorgzaam en sociaal en als volwassene was ik in staat om ieder aapje op mijn schouder te nemen. Maar mijn schouders bleken helaas nooit breed genoeg. Dit bleek een ware struggle die mede leidde tot paniekaanvallen en zelfs een burn-out.

Professionals vertelden mij dat ik met mijn problemen moest leren omgaan. Alleen werden de paniekaanvallen er niet minder om. Zoekende naar een andere oplossing, kwam ik in aanraking met een NLP-coach.

We keken samen naar welke programma’s uit het verleden zich hadden geïnstalleerd in mijn systeem. Programma’s, zoals mijn onzekerheid en extreme zorgzaamheid. Maar vooral de overtuiging dat ik niet succesvol of gelukkig kon zijn, als ik niet bakken met geld verdiende en niet keihard werkte.

Sinds een aantal jaar ben ik daarom actief als coach en trainster voor mensen die zichzelf een fantastisch en passievol leven gunnen. Mijn doel is om de lampjes weer in je ogen te laten branden. Zodat je full force alles kunt bereiken waar jij van droomt. Ik gun het jou om net als ik alle doelen in je leven te realiseren met passie, energie en plezier.