Onze trainers

Bij Bee Charged slaan we de handen ineen om die mentale boost te geven voor een sterke, zelfverzekerde versie van jezelf. Maak kennis met onze trainers en wat zij jou kunnen bieden in hun trainingen.

Rozemarijn van Merksteijn

Als ‘center of motivation’ geef ik graag anderen de energie en motivatie om de nodige stappen te zetten naar hun ware zelf. Want iedereen heeft het in zich om de beste versie van zichzelf te worden. Het is zonde om je leven te leven zonder je ooit echt in je element te voelen.

Sinds een aantal jaar ben ik daarom actief als coach en trainster voor mensen die zichzelf een fantastisch en passievol leven gunnen. Mijn doel is om de lampjes weer in je ogen te laten branden. Zodat je full force alles kunt bereiken waar jij van droomt. Ik gun het jou om net als ik alle doelen in je leven te realiseren met passie, energie en plezier.

Harrie Brakel

Ik heb een passie voor leren en ontwikkelen en ik geloof dat leren de kern is van vooruitgang: zonder leren geen groei, verbetering of innovatie! Mijn focus ligt daarom op het stimuleren en faciliteren van sterke leerprocessen in samenwerking met opdrachtgevers en betrokkenen in ontwikkelprocessen

Mijn doel is om mensen te stimuleren, te begeleiden en te trainen zodat ze verantwoordelijkheid kunnen en willen nemen voor duurzame oplossingen. Dit zal leiden tot individuele groei, team- en organisatieontwikkeling, kennisproductiviteit, vernieuwing en verandering. Het is mijn overtuiging dat je door samenwerking komt tot de beste oplossingen.

LinkedIn profiel