Vertrouw op je onderbuik

Weer heb ik mezelf in een situatie gebracht waarbij ik me niet prettig voel. Twee jaar al zijn we (mijn man en ik) druk geweest met het uitwerken van het plan voor de coachboerderij.

Een bed and breakfast waar ik samen met anderen gave reizen rondom het thema persoonlijke ontwikkeling, gezondheid rust en balans ging verzorgen. We hebben het er al met heel veel mensen over gehad. Iedereen vind het een geweldig idee! Gesprekken zijn er met de bank, met de verkopende partij, met de gemeente. Maar toch, dat onderbuikgevoel. Zijn we met het goede bezig? Is dit wel de tijd voor ons om zo’n enorm project aan te pakken? Hoe houden we balans tussen ons gezin, de huidige bedrijven en rust en ontspanning voor onszelf? Hoe zorg ik dat in niet weer een burn-out in rol?

Twijfel, twijfel, twijfel…

De boerderij is een absolute droom. We stellen ons al voor dat we er wonen werken en gelukkig zijn. Alles lijkt positief en onze kant op te vallen. Toch is er dat gevoel van twijfel, is dit het moment om zo’n enorme stap te maken? De vraag is; is die twijfel angst? Is het zoals zo mooi gezegd die slechte raadgever? Is het reëel? Gesprekken volgen met mensen die ook enorme stappen hebben gemaakt, hun eigen bedrijf zijn begonnen en de sprong in het diepe hebben gemaakt. Als zij het kunnen…

Iets blijft knagen. Het punt van luisteren naar onszelf komt dichterbij. Nog meer onderzoek en bevestiging wijzen uit dat de twijfel reëel is. Dat wat ooit zo mooi leek wordt onhaalbaar. Tijden zijn veranderd en calculaties moeten herzien worden. Hogere kostprijzen en afspraken die niet na worden gekomen. Het moment is gekomen…

 

A decision is made!

De stekker gaat eruit. Als we in de auto zitten met het nieuwe kostenoverzicht en het gesprek met de gemeente in ons achterhoofd, nemen we de beslissing.

We gaan dit niet doen! We zeggen nee. Er volgt voor beiden een enorme golf van opluchting. Dit is niet het moment, maar de droom blijft. We gaan er alleen iets rustiger naartoe bouwen. Wanneer we de kleine meid ophalen bij de kinderopvang weten we het helemaal zeker. Hier steken we onze tijd en energie in. Het mooiste wondertje wat we hebben mogen krijgen.

 

Volg je onderbuikgevoel

Op het moment dat ik dit schrijf zijn we al weer een aantal maanden verder en hebben mijn man en ik de focus weer gelegd op zaken in het hier en nu!

Bee Charged is weer een stapje meer naar de voorgrond (na gezin en gezondheid). De rust is er weer voor focus en ik merk dat de beslissingen die goed zijn sneller vallen. Ook het nee zeggen, is makkelijker geworden. Fijn zo’n les in bevestiging dat je onderbuikgevoel klopt. Erop vertrouwen maakt het leven een stuk makkelijker!

Gratis sessie om kennis te maken

Vraag je wel eens af wat er nodig is om meer energie en passie uit het leven te halen, zodat je een fantastisch leven kunt leiden? In een gratis kennismakingssessie kijk ik graag samen met jou naar wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We kijken naar je huidige situatie en welke doelstellingen je wilt behalen om het leven een boost te geven. Dit zetten we om in concrete stappen als we samen aan de slag gaan.