Bee Charged zet nieuwe stap met eigen trainingsruimte

Waar Bee Charged eerst mensen een mentale boost gaf aan de Hengelosestraat in Enschede, besloot het bedrijf in 2021 de stad voor het prachtige platteland van Hengelo te verruilen. Nu, in 2022, is de nieuwe trainingsruimte aan de Klinkeweg klaar voor mensen die daadkrachtiger in het leven willen staan. “Het is een hele verandering, maar de rust en de ruimte ontvangen de cursisten met open armen!”, vertelt Rozemarijn van Merksteijn van Bee Charged.

In alle rust werken aan persoonlijke ontwikkeling

De beslissing om te verhuizen, ging gepaard met het verhuren van de oude ruimte en de verkoop van de woning. Want in Hengelo staat een complete woonboerderij naast de nieuwe trainingsruimte. Rozemarijn over de locatie: “Het is het complete plaatje. Wanneer je mensen wilt helpen aan meer daadkracht, dan is het belangrijk dat je zelf ook goed in je vel zit. Wonen op een boerderij is een droom die werkelijkheid is geworden en dat ik dat mag combineren met mijn werk is fantastisch! Bijna automatisch voel je je dan goed in je vel.

“Dankzij de rust op deze locatie is er ruimte voor focus. Voor de cursisten is dat vooral belangrijk. We geven hier NLP-trainingen en -opleidingen waarin cursisten het zelf moeten doen door te ervaren en te oefenen. Enige rust is dan wel een vereiste om je goed te kunnen focussen! Anders kom je niet als een ander persoon naar buiten, zoals we wel beloven”, zegt Rozemarijn met een knipoog.   

 

Effect van natuur op onze gezondheid

Niet alleen de rust op het Hengelose platteland biedt positieve effecten. Een bezoek aan de natuur vermindert stress en zelfs negatieve emoties zoals boosheid, vermoeidheid en somberheid. “We hebben het allemaal ‘druk’ en de wereld draait maar door. Het gevoel altijd ‘aan’ te moeten staan, overheerst in ons leven. Hoe lekker is het, dat terwijl je eraan werkt om hier beter mee om te leren gaan, dat je dan ook even de rust kunt opzoeken om je hoofd leeg te maken en je op te laden. Het is de ideale combinatie om training en coaching te geven.”

Dit is terug te zien in de trainingsruimte van Bee Charged. Het zonlicht en de natuur komt je tegemoet door de vele ramen. De ruimte zelf is warm en huiselijk ingericht, zodat je je meteen thuis voelt. En toch waan je alsof je in de natuur staat, terwijl je aan de slag gaat met toch wel serieuze onderwerpen. “Serieus? Dat zeker! Maar leren bij Bee Charged gaat altijd gepaard met een vleugje humor en heel veel energie!”, sluit Rozemarijn af.

Gratis sessie om kennis te maken

Vraag je wel eens af wat er nodig is om meer energie en passie uit het leven te halen, zodat je een fantastisch leven kunt leiden? In een gratis kennismakingssessie kijk ik graag samen met jou naar wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We kijken naar je huidige situatie en welke doelstellingen je wilt behalen om het leven een boost te geven. Dit zetten we om in concrete stappen als we samen aan de slag gaan.