Halloooo, mag ik ook even??!! Spuit elf hier…

“Ik loop de vergadering uit. Ik voel me moe, uitgeput zelfs. Het is een onderwerp wat me enorm ligt, maar ik kom er gewoon niet tussen. Vaak bedenk ik mij pas achteraf wat ik had kunnen (moeten) zeggen. Ik snap het niet, hoe kunnen anderen altijd hun woordje klaar hebben? Ik kom er gewoon niet tussen. En als ik dan eindelijk mijn gedachten op een rijtje heb, dan is de vergadering al lang en breed klaar.

Ik mail dan nog even achteraf, waarop ik steevast de reactie krijg; had je dat niet eerder kunnen zeggen? Ik voel me dan een spuit elf. Niet gewaardeerd. Verschrikkelijk is het! Na zo’n dag met vergaderingen ben ik ook echt uitgeput. Er komt geen boe of bah meer uit me en ik moet me er echt toe zetten om na het werk nog iets te ondernemen.

Ik voel me er een beetje alleen in en heb geen idee hoe ik er beter mee om kan gaan. Ik denk eraan om maar te stoppen met deze baan. Iets anders te gaan doen. Al weet ik niet zo goed wat, ik ben namelijk wel goed in wat ik doe. Zonder die vergaderingen zou het ook erg leuk zijn.”

Dit is de hulpvraag van één van mijn coachees een tijdje geleden. Volledig in twijfel gebracht door de eigen onzekerheid over de bijdrage in energievretende vergaderingen. Het kwam niet overal voor. In gesprekken met vriendinnen kon ze bijvoorbeeld goed haar woordje kwijt en voelde ze zich volledig op haar gemak. Ergens maakte het uit waar het gesprek over ging en met welke mensen het gesprek was. Fijn om te weten, want daardoor was de oplossing snel gevonden. Door meer zekerheid en het belang wat minder groot te maken van de vergaderingen ging het na 1 sessie al een heel stuk beter.

Hoe gaaf is dat?!

Met NLP leer je zelfbewust te worden en te zijn. Niet na te streven wat je eigenlijk helemaal niet belangrijk vindt. Je streeft na om vooral lekker zeker in je vel te zitten. Daardoor gaan zaken die nu nog moeilijk lijken, je straks heerlijk makkelijk af. Ook die gesprekken op je werk.

Gratis sessie om kennis te maken

Vraag je wel eens af wat er nodig is om meer energie en passie uit het leven te halen, zodat je een fantastisch leven kunt leiden? In een gratis kennismakingssessie kijk ik graag samen met jou naar wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We kijken naar je huidige situatie en welke doelstellingen je wilt behalen om het leven een boost te geven. Dit zetten we om in concrete stappen als we samen aan de slag gaan.