Over Bee Charged

Als 'center of motivation' geef ik graag anderen de energie en motivatie om de nodige stappen te zetten naar hun ware zelf. Iedereen heeft het in zich om de beste versie van zichzelf te worden.

Achter de schermen

Wie zit er achter het roer bij Bee Charged? Wie is toch die vrouw op al die foto’s? Dat ben ik! Rozemarijn van Merksteijn. Sinds een aantal jaar ben ik actief als coach en trainster voor mensen die zichzelf een fantastisch en passievol leven gunnen. Mijn doel is om de lampjes weer in je ogen te laten branden. Zodat je full force alles kunt bereiken waar jij van droomt. Ik gun het jou om net als ik alle doelen in je leven te realiseren met passie, energie en plezier.

Het is zonde om je leven te leven zonder je ooit echt in je element te voelen. Ik merk dat mensen werk doen waar ze niet echt gelukkig van worden of dat er door matige communicatie constant conflicten ontstaan binnen organisaties (of zelfs het leven). Ontzettend zonde! Dit heeft namelijk direct invloed op de kwaliteit van het werk, maar vooral het leven. Jouw leven!

Als centrum van motivatie

Ik geloof dat iedereen baat kan hebben bij een coach. Niet omdat jij een probleem hebt, maar omdat er bijna altijd iets te verbeteren valt in het leven. Daar is niets mis mee. Ik spreek uit persoonlijke ervaring. Een aantal jaar terug kreeg ik te maken met een burn-out. En dat niet alleen… Met de geboorte van mijn prachtige, kleine meid had ik continu de angst kreeg ik last van enorme angsten. Ik kreeg paniekaanvallen. Hét moment om tegen mijzelf te zeggen “tot hier en niet verder”. Er moest iets veranderen en zo kwam ikzelf in aanraking met coaching.

Voorbeeld van meer energie en passie

Onze route van A naar B is niet altijd even helder. Soms slaan we te vroeg af naar C, omdat we simpelweg niet weten dat of hoe het anders kan. Dat de route naar B makkelijker is dan het lijkt. In het leven staan we allemaal voor lastige keuzes en coaching kan je daarbij helpen. Coaching biedt je een objectieve blik om patronen te doorzien, die je zelf (nog) niet had gezien en doelen te stellen die je ook echt kunt bereiken.

Bee Charged - Center of Motivation

Gun jezelf een fantastisch leven

Vraag je wel eens af wat er nodig is om een fantastisch leven te leiden? In een gratis kennismakingssessie kijk ik graag samen met jou naar wat we voor elkaar kunnen betekenen en hoe wij de route van de A naar B voor jou helder kunnen maken.

We kijken naar je huidige situatie en welke doelstellingen je wilt behalen, zodat je het ‘juiste’ pad kunt gaan bewandelen. We gaan voor een duidelijk plan met concrete stappen als we samen aan de slag gaan.

Vraag een gratis kennismakingsessie aan

Laten we samen kijken naar je huidige situatie en welke doelstellingen jij wilt behalen om jouw leven een boost te geven. Coaching is geschikt voor iedereen die (n)ergens last van heeft 😉 .⠀