NLP Master Practitioner

Heb je de NLP Practitioner opleiding afgerond en smaakt het naar meer? Volg dan de Master Practitioner opleiding en 'master' jouw vaardigheden de NLP methodiek.
AanmeldenGratis kennismakingsessie
Rozemarijn die een NLP master geeft

De Practitioner was nog maar het begin…

Zo… Je hebt de NLP Practitioner opleiding voltooid! Dat smaakt naar meer of niet? Misschien heb je ondertussen ook wel gemerkt dat het soms nog even zoeken is om toe te passen wat je hebt geleerd. Zoals alles vereist ook NLP dat je er vaak en het liefst continu mee bezig bent. Anders vallen we al snel in onze oude patronen. Komt je dat bekend voor?

Ga verder waar je gebleven bent met de NLP master 

Je hebt na het voltooien van de NLP Practitioner (hopelijk het idee) dat je écht makkelijker met andere praat, meer zelfvertrouwen hebt en / of dat je je emoties beter onder controle hebt. Maar misschien wil je meer of heb je het idee dat je het nog niet volledig onder de knie hebt. Dat idee krijg je pas na een tijdje. Er mist iets, je bent nog niet helemaal uitgeleerd of voldaan met de NLP methodiek. Je bent klaar voor een extra mentale BOOST.

Rozemarijn die aan de hand van een presentatie uitlegt wat een nlp master opleiding is

Locatie

Klinkeweg 30
7552 PB Hengelo

Of een andere nader te bepalen ruimte. Hierover word je t.z.t. geïnformeerd.

Iedere dag van 09:30 uur tot 17:00 uur

Data

Volgt

Kosten NLP Master training

Trialactie: € 975,- euro
Ook mogelijk in 5 termijnen van € 210,- of 10 termijnen van € 110,-

Deze prijs is exclusief het officiële certificaat van dr. Richard Bandler. Tegen een meerprijs is deze erbij af te nemen. In de kostprijs meegenomen, is het handboek voor NLP, koffie en thee gedurende de trainingsdagen. In deze trial verwachten we dat je actief feedback geeft en referentie over de opleiding publiceert.

Prijzen zijn vrijgesteld van btw dankzij onze registratie bij het CRBKO. Hierdoor hoeven wij over onze opleidingen geen btw af te dragen of te vragen.

Tevredenheidsgarantie
Ben je niet tevreden over de uitkomst van de opleiding? Dan krijg jij 50% van jouw investering terug. Mits je aan de voorwaarden voldoet. Vraag hiernaar bij inschrijving.

Meld je aan voor de Master Practitioner

In de NLP practitioner opleiding staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je leert op een andere manier kijken naar jezelf en naar de wereld om je heen. Maak je dromen écht waar.