Keuzes maken op werkgebied

Help! Ik weet het niet meer… ? Als het op deze manier op het werk doorgaat, houd ik het niet meer vol! Ik heb erover nagedacht om me ziek te melden. Of wat anders te gaan zoeken...?

Ik verveel me op het werk en kan de uitdaging niet meer vinden. Nu kan ik misschien een kans pakken, maar wil ik nog wel verder in deze organisatie? Of zal ik op die gave baan solliciteren… Misschien lijkt het gras sowieso groener aan de overkant? Wil ik die zekerheid wel opgeven?

Twijfel, twijfel, twijfel….

Twijfel jij ook over welke keuzes te moeten maken op werkgebied? Wil je nu antwoorden en in één keer doen wat goed is. Ben je al (te) lang doorgegaan in een situatie waar je eigenlijk niet gelukkig van wordt? Dat kan anders!

Gelukkig zijn er manieren om erachter te komen wat nou wel echt goed voor je is. Zodat je weer op jezelf en je eigen gedachten kunt vertrouwen. Daarom geef ik je drie tips om dichter bij je keuze te komen.

 

Werk aan je stressniveau

Grote kans dat jij stress krijgt door de keuze die voor je ligt. Door alle vervelende bijwerkingen van deze spanning wordt het moeilijker luisteren naar je gedachten. Probeer dus eerst tot rust te komen. Doe dat wat voor jou ontspannend werkt. Je zult zien; antwoorden komen veel makkelijker en je geest is helderder!

 

The sky is the limit

Stel jezelf de vraag; als alles mogelijk was, waar zou ik dan over 5 jaar willen staan? Denk eraan, the sky is the limit. Droom er lekker op los en schrijf voor jezelf op wat je allemaal zou willen bereiken. Je kunt veel uit deze droom halen over wat jij belangrijk vindt. Luister naar je gevoel.

 

Praat er met anderen over

Door te praten en vooral te luisteren naar ideeën van anderen, kun je wat nieuws leren. Misschien heeft iemand al ervaren waar jij nu zit en kan hij of zij je verder helpen. Je hoeft natuurlijk niet precies te doen wat iemand anders je aandraagt. Blijf bij je eigen identiteit.

 

Wil je weer meer energie?

Wil je meer tips en tricks om met je twijfel aan de slag te gaan en nu echt bewuste keuzes te maken? Lees dan eens het E-book met meer passie en energie aan het werk. Deze download je via deze pagina.

Gratis sessie om kennis te maken

Vraag je wel eens af wat er nodig is om meer energie en passie uit het leven te halen, zodat je een fantastisch leven kunt leiden? In een gratis kennismakingssessie kijk ik graag samen met jou naar wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We kijken naar je huidige situatie en welke doelstellingen je wilt behalen om het leven een boost te geven. Dit zetten we om in concrete stappen als we samen aan de slag gaan.