Effectieve assertiviteitstraining

Heb jij moeite met ‘nee’ zeggen en jouw grenzen bewaken? Mis je soms net dat stukje zelfvertrouwen om tijdens een bijeenkomst of vergadering jouw mening en ideeën naar voren te brengen?
Aanmelden

Workshop “Persoonlijke assertiviteit”

Heb jij moeite met ‘nee’ zeggen en jouw grenzen bewaken? Mis je soms net dat stukje zelfvertrouwen om tijdens een bijeenkomst of vergadering jouw mening en ideeën naar voren te brengen? Heb je moeite met het duidelijk aangeven van wat je wilt en bedoelt? Herken je het gevoel dat je soms gefrustreerd raakt tijdens een discussie of dichtklapt tijdens een vervelend gesprek? Of heb je juist de neiging om soms te impulsief en net iets te fel te reageren?

De manier waarop wij met bovenstaande situaties omgaan varieert nogal. Waar de één kiest voor een meer aanvallende en dominante houding, wordt de ander meer uit het veld geslagen en raakt juist meer in zichzelf gekeerd, vlucht weg of neemt een meer afwachtende houding aan. Hier op een goede manier mee omgaan en creëren van een win-win situatie is echter te leren zonder dat het een ‘trukendoos’ wordt en zonder dat je te ver afraakt van wie je bent en wilt zijn.

Jezelf zelfverzekerd en respectvol uiten en communiceren

De training “Effectief Assertief Optreden” is bestemd voor iedereen die op een zelfverzekerde en respectvolle manier meningen en ideeën wil uiten en op een heldere manier wil communiceren in allerlei omgevingen en situaties.

Wat neem je mee uit onze training?

Je bent dan in staat om assertief en zelfverzekerd te communiceren. Je hebt geleerd hoe je weerstand effectief het hoofd kunt bieden en hoe je om kunt gaan met en binnen conflicten. Je kunt op een zelfbewuste, respectvolle en heldere manier voor jezelf opkomen. Daarnaast ben je je ook nog bewust van het effect van jouw verbale en non-verbale gedrag in verschillende situaties.

Tijden

Van 19.30 tot 22:00 uur

Data

27 februari 2024
5 maart 2024
12 Maart 2024

Prijs

€ 155,- vrijgesteld van btw

Vereisten

Je wilt op een zelfverzekerde, respectvolle manier jouw grenzen aangeven en voor jezelf en jouw waarden opkomen

Resultaat

  • Assertief en zelfverzekerd
  • Omgaan met conflicten
  • Voor jezelf opkomen
  • Uitdragen waar jij voor staat
  • Effect van (non)-verbaal gedrag

Trainer

 

Rozemarijn van Merksteijn 

 

Interesse in de workshop?

Laat hier dan je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op