Dus jij hebt ook last van
conflicten op het werk? πŸ€·β€β™€οΈ

Voor Oud & Nieuw schreef ik de blog over het werkconflict. Wow… Wat kreeg ik daar veel reacties op! Blijkbaar kennen we allemaal wel iemand waar we een conflict mee hebben, of juist die persoon die altijd vanuit het negatieve met een ander omgaat.

Nu ben ik benieuwd (EN WEES EENS EERLIJK πŸ˜‰). Ben jij die persoon die altijd negatief over de ander praat? Die altijd als eerste een negatieve gedachte over een ander heeft.

Is je eerste gedachte als je een vraag krijgt van die ander: “Bah, komt die weer aan met dat gezeur! Dat snap je toch wel?”. Of “ik heb het nu al 100 keer uitgelegd. Gaat ie het dan nooit snappen?”

Als je collega vrij vraagt, gaat je gedachte direct uit naar, ja hij (of zij) wel weer. Kunnen we nou gewoon eens doorwerken. Als die ander ziek is, denk je vast ook snel dat het de aanstellerietes is.

Oh ja en praat je ook vaak nog met je collega’s over deze persoon? Want tja, zij vinden allemaal dat jij gelijk hebt toch? Laat me je dan 1 vraag stellen: Wordt het beter door zo te denken? Helpt dat?

Als je in jezelf nagaat, weet je eigenlijk het antwoord ook wel. Wordt de sfeer op de werkvloer echt beter als jij door blijft gaan met jouw negativiteit over de ander? Gaan jullie echt beter met elkaar om en komt het het werk echt ten goede als je maar last blijft hebben van die ander?

Laat dat toevallig (en heel veel meer dingen) aankomende donderdag langskomen in de introductie voor NLP. Schrijf je snel in via deze link.

Oh en herken je dit in je werkgever of collega? Neem die persoon gerust mee πŸ™‚

Gratis sessie om kennis te maken

Vraag je wel eens af wat er nodig is om meer energie en passie uit het leven te halen, zodat je een fantastisch leven kunt leiden? In een gratis kennismakingssessie kijk ik graag samen met jou naar wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We kijken naar je huidige situatie en welke doelstellingen je wilt behalen om het leven een boost te geven. Dit zetten we om in concrete stappen als we samen aan de slag gaan.