Moe, maar voldaan ๐Ÿ˜ด

Ik lig in bed en zeg het hardop. Ik ben moe, maar voldaan.

Ergens dacht ik vooraf dat ik iedere grens over zou gaan. Zoveel dagen achter elkaar trainen, zoveel activiteiten eromheen.

En toch, ja moe, ja voldaan. Geen oververmoeidheid, wat ik had verwacht. Geen pijn in het lichaam. Geen gebrek aan positieve energie. Juist heerlijk was het om me even onder te dompelen in al het werk.

Vaak denken we dat veel werk ons stress gaat brengen, maar het zit anders.

Veel werk wat niet bij ons past, levert stress op. Of situaties eromheen waar we last van hebben. De vervelende baas, ruzie met collegaโ€™s of privรฉsituatiesโ€ฆ Noem maar op. Je hoeft dus geen stress te krijgen van veel werk.

Krijg je energie van je werk? Vind je het leuk en kom je meestal of ga je bijna altijd blij ervan weg? Loop dan bij stress in andere fases niet weg, neem vooral jouw moment om te genieten van dat wat jij het liefste doet.

Dat kan je namelijk juist helemaal tot rust brengen ๐Ÿ™

Gratis sessie om kennis te maken

Vraag je wel eens af wat er nodig is om meer energie en passie uit het leven te halen, zodat je een fantastisch leven kunt leiden? In een gratis kennismakingssessie kijk ik graag samen met jou naar wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We kijken naar je huidige situatie en welke doelstellingen je wilt behalen om het leven een boost te geven. Dit zetten we om in concrete stappen als we samen aan de slag gaan.