Power of conversation

Wil jij beter leren communiceren? Wil je duidelijker zijn, zeker overkomen? Wil je beter presenteren en het zelfs leuk vinden? Wil je sneller tot de kern komen en niet direct in emotie schieten in moeilijke gesprekken? Dan is deze NLP driedaagse iets voor jou.

Leer de kracht van taal kennen

Ontdek hoe je een oprechte klik krijgt met je gesprekspunten door middel van houding. Leer de kracht van taal kennen, zodat je sneller tot de kern van een gesprek komt. Emoties zullen je nooit meer de baas zijn, want jij beheerst deze. Zit voortaan altijd met de juiste mindset in een gesprek of presentatie. Na deze driedaagse kijk je anders naar jezelf en de gesprekken die je voert. De boodschap die jij wilt overbrengen, zal voortaan worden ontvangen.

⠀ ⠀

Locatie

Klinkeweg 30
7552 PB Hengelo

Tijdstip

Startdatum 10 mei 2022

Dinsdag 10 mei 2022,
dinsdag 24 mei 2022,
dinsdag 31 mei 2022.

 

Iedere dag van 09.30 tot 17.00 uur

Verbeter jouw communicatieskills

De technieken die je in deze drie daagse opdoet zijn sterke tools om jouw communicatie te verbeteren. We gaan veel oefenen en je krijgt feedback over jouw stijl van communicatie. Hierdoor doe je veel ervaring op en kun je de kennis snel toepassen. Gedurende de training worden opnames gemaakt om je vorderingen zelf te kunnen terugkijken en te reflecteren.

Kosten

€ 595,- euro vrijgesteld van btw.

In de kosten zijn het werkboek inbegrepen, de lunch, koffie en thee gedurende de lesdagen. Je krijgt de opnames in op een micro SD-kaart mee, zodat je thuis kunt terugkijken en je jezelf kunt verbeteren. Tevens krijg je een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

Prijzen zijn vrijgesteld van btw dankzij onze registratie bij het CRBKO. Hierdoor hoeven wij over onze opleidingen geen btw af te dragen of te vragen.

Tevredenheidsgarantie
Ben je niet tevreden over de uitkomst van de training? Dan krijg jij 50% van jouw investering terug.

Meld je aan voor de Power of Conversation

De technieken die je in deze training opdoet zijn sterke tools om jouw communicatie te verbeteren. Kom erachter hoe jij jouw communicatieskills kunt verbeteren tijdens de driedaagse “Power of Conversation”.