Hey, piekeraar!! 🤯🤯🤯

Heeft het wel zin wat je aan het doen bent? Hele dagen dat gesprek wat je gaat hebben met die ander in je hoofd voorbereiden. Bedenken wat je gaat zeggen… of nog mooier wat je had willen zeggen. Wat je anders had gedaan…

Een ander woord voor piekeren is ook wel cirkel gedachtes. Duizend keer denk je aan hetzelfde met steeds dezelfde uitkomst. Vaak voel je je boos, machteloos of verdrietig. Echt super om daar iedere dag uren mee bezig te zijn…

Niet?

Tel die uren eens bij elkaar op. Hoeveel pieker je op een dag… Zullen we uitgaan van een uurtje? Dat is 365 uur in het jaar, over tien jaar genomen dus 3650 uur. Deel dat door een dag dat je wakker bent, zo’n 16 uur voor het gemak.

Dat is 228 dagen piekeren… Dat is 32 weken die jij had kunnen besteden aan iets leukers. Aan iets waar je wél energie van krijgt? En maar zeuren dat we te weinig vakantiedagen hebben 😉. Wat zou het heerlijk zijn als jij die ‘piekertijd’ ook echt wist te besteden aan iets wat voor jou zinvol is, nuttig en waar je echt van kan genieten. Wist je dat je met 1 simpele oefening al die uren piekeren niet meer hoeft te doen?

Bedenk maar vast hoe jij die tijd beter gaat besteden!!! Ik vertel je er heel graag meer over in de Practitioner >>> 😉

Gratis sessie om kennis te maken

Vraag je wel eens af wat er nodig is om meer energie en passie uit het leven te halen, zodat je een fantastisch leven kunt leiden? In een gratis kennismakingssessie kijk ik graag samen met jou naar wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We kijken naar je huidige situatie en welke doelstellingen je wilt behalen om het leven een boost te geven. Dit zetten we om in concrete stappen als we samen aan de slag gaan.