fbpx

Op NLP avontuur finale item!

Yes yes yes! Hij is binnen. Ik ben vanaf heden gecertificeerd Master Practitioner NLP! Wat betekend dat? Dat ik jou nog beter kan begeleiden om je leven in eigen hand te nemen. Met NLP richt je je op slimmer en bewust denken. Je gedachten en emoties onder controle krijgen en je focussen op de dingen waar jij energie van krijgt. Het gaat niet om het veranderen wat je overkomt (al is dat bijna niet te voorkomen) maar het gaat erom hoe jij ermee omgaat.

Zwaar zwaarder zwaarst

Neem nou de afgelopen tien dagen. Ik alleen zonder mijn gezinnetje op een kamertje in Londen. Ik had overdag mijn trainingen kunnen doen en in de avonden mij kunnen overgeven aan de emotie. De tijd moeilijk doorkomen, omdat ik mijn gezin zo enorm miste. De avonden een beetje hangen, netflix kijken, eten bestellen en eenzaam en verdrietig onder de dekens. Ik moest deze training wel doen voor mijn carrière… Maar pfff wat zwaar om zo lang weg te zijn helemaal alleen.

Set for positivity

Natuurlijk heb ik dat niet gedaan. Ik heb mijzelf een doel gezet voor de week. Focus op mijn energie, ontdekken van Londen, nieuwe vrienden maken en bewust omgaan met mijn gezondheid en mindset. Met iedere dag een smoothie, een wandeling door het park en vaak het schrijven van een leuke blog is dat laatste zeker al gelukt. Verder heb ik drie enorm leuke meiden leren kennen, waar ik geregeld een hapje mee gegeten heb en zelfs op sommige avonden een klein borreltje mee heb gedronken ?. Natuurlijk keek ik ook enorm uit naar de telefoontjes met manlief en de filmpjes van mijn kleine lieve meid. Daardoor besefte ik hoe goed ik bezig was voor mezelf en mijn gezin.

It’s al in your mind (set)

Zie je het verschil? De negatieve instelling aan de ene kant, waar je al bijna depressief van wordt bij het lezen. Met daartegenover de positieve mindset, waar het gaat om het krijgen van energie. Ik ben ervan overtuigd dat daardoor zo veel positieve zaken mijn kant op zijn gekomen de afgelopen dagen.

Wil jij nou ook weten hoe jij bewust in je eigen energie kunt leven? Volg het gratis online seminar over energie of neem contact met mij op voor 1 op 1 sessies. 

Groet, 

Rozemarijn van Merksteijn
0653155987

Blog artikelen

Bee Charged heeft gewerkt met...