fbpx

Op NLP Avontuur deel 2

Zondagmorgen. Ik wordt wakker na een heerlijke nacht slaap, uitgerust en vol energie om deze dag weer te beginnen. Zodra ik opsta en naar mijn telefoon loop blijkt ook nog eens dat het precies zeven uur is. Niet zo wonderbaarlijk zou je zeggen? Wat nou als ik je vertel dat we het gister over de strategie hebben gehad om op tijd, fit en vol energie wakker te worden. Voor mij kwam daar nog bij, om zeven uur zonder wekker. Missie geslaagd!

Strategie

Het draait allemaal om de perfecte strategie, daarmee bedoel ik niet de dingen die je doet voor het slapen. Bijvoorbeeld het kopje thee, televisie op tijd uit, licht al gedimd voor je gaat slapen. Het gaat om de dingen die je denkt. De beelden die je maakt, de gesprekken die je met jezelf hebt en de acties die je daarop onderneemt. Wat triggert je om ’s ochtends wakker te worden en je direct fit te voelen? Naast de strategie om wakker te worden gaan we kijken naar drie basis strategieën. Hoe maak je een goede beslissing, hoe motiveer je jezelf en hoe overtuig je jezelf.

Een bijzondere sfeer

De sfeer binnen de muren van de opleiding is heel bijzonder. Natuurlijk heb je de mensen die overenthousiast staan te springen en te dansen. Zo erg dat ik zelf John met zijn ogen zie draaien. Maar over het algemeen zijn mensen oprecht in de ander geïnteresseerd. Vanuit alle culturen en alle uithoeken van de wereld komen mensen om NLP tot in de fijnste details te leren. Een groep van 100 man met allemaal één doel brengt veel energie!

Diner voor één

In de avond besluit ik uit eten te gaan. Tijdens de heerlijke pasta denk ik na over de bizarre 1.5 dagen die ik al achter de rug heb. Van het alleen in het vliegtuig stappen. Het missen van mijn gezinnetje. De eerste dag NLP en al die nieuwe mensen. Tot het vliegtuig dat bijna vleugel eerst de grond raakt, waardoor de piloot een noodstart moest maken en we gelukkig na een tweede poging de voetjes weer veilig op de grond mochten voelen. Alleen eten is zo erg nog niet als je zo veel te verwerken hebt.

Daarmee sluit ik af, denk eraan dat je je aanmeld voor het Online Seminar introductie tot NLP woensdag 24 Oktober. Dan leer je de eerste beginselen om van jouw leven het succes te maken zoals jij het wilt!

Blog artikelen

Bee Charged heeft gewerkt met...