Proeverij van NLP

Laat je inspireren door de wondere wereld van NLP tijdens een proeverij. De sessies over NLP zijn voor iedereen die zichzelf wil blijven ontwikkelen en het beste uit zichzelf wil halen. Ga je mee op ontdekkingsreis?

Haal het beste uit jezelf met NLP

Ontdek en leer tijdens de proeverij begrijpen hoe NLP je breinprocessen beïnvloed en hoe je ze kunt beïnvloeden, hoe je taal leert gebruiken in jouw voordeel, hoe je technieken gebruikt om je eigen mindset te beïnvloeden, zodat je kunt pieken op het juiste moment. Je zult o.a. (nog) makkelijker de klik kunnen maken met een gesprekspartner. ⠀ ⠀

Locatie

De Coach-kamer
Hengelosestraat 221
7521 AC Enschede

Tijdstip

Dinsdag 26 januari 2021

Van 09.30 tot 17:00 uur

Kosten

€ 45,- euro inclusief btw 

Tijdens de proeverij krijg je koffie, thee en lunch aangeboden. Tevens ontvang je een werkboek met allerlei informatie over NLP. Wanneer je je aanmeldt voor de proeverij, neem ik persoonlijk contact met je op voor de afhandeling.

Ben je verhinderd?
Kun je onverwachts niet of ben je bijv. ziek geworden? Neem dan uiterlijk 24 uur van tevoren contact met mij op.

Meld je aan voor de proeverij over NLP

Laat je inspireren door de wondere wereld van NLP. De proeverij is voor iedereen die zichzelf wil blijven ontwikkelen en het beste uit zichzelf wil halen. Kom erachter waar jouw kompas naartoe leidt, waar jouw doelen liggen en hoe je daarin succesvol kunt zijn.

Toestemming