Op zoek naar een mentale BOOST?

Ik haal energie uit het begeleiden van mensen naar hun eigen positieve en energierijke levensinstelling. Tijdens de de coaching en training gaan we met de voetjes aan de grond en kijken we hoe wij jou een mentale boost kunnen geven.

Neuro Linguïstisch Programmeren

Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) is een methode die je helpt te ontdekken en te begrijpen ‘hoe’ jij de dingen doet die je doet en hoe je deze (indien gewenst) kunt veranderen. Hoe reageer jij op dat wat je waarneemt en hoe zou je dat effectiever of anders kunnen doen? Je raakt je ervan bewust dat mensen anders denken en welk effect dat heeft op jouw gedrag en gevoel. NLP gaat vooral in op de vraag wat de oorsprong is van ons gedrag en hoe we dit kunnen veranderen.

De energie en passie terug

Samen bepalen we wat voor jou belangrijk is, waar en waardoor je vastloopt en hoe je jouw knelpunten het beste aan kunt pakken. Op die manier haal je meer uit jezelf, kom je beter in balans en maak je jezelf bewust van je eigen keuzes. Met een traject op maat haal jij eruit waar je het meest mee geholpen bent, zodat je met een positieve blik en hernieuwde energie weer verder kunt.

Vraag een gratis kennismakingsessie aan

Laten we samen kijken naar je huidige situatie en welke doelstellingen jij wilt behalen om jouw leven een boost te geven. Je hoeft geen problemen te hebben om coaching te volgen. Jij wilt gewoon gaan voor een daadkrachtig leven vol energie en passie. Coaching is geschikt voor iedereen die (n)ergens last van heeft 😉 .⠀

Aankomende evenementen

10

Mei

Training

The Power of Conversation

11

Mei

Introductieavond

Neuro Linguistisch Programmeren

21

Juni

Introductieavond

Neuro Linguistisch Programmeren