Effectieve assertiviteitstraining

Heb jij moeite met ‘nee’ zeggen en jouw grenzen bewaken? Mis je soms net dat stukje zelfvertrouwen om tijdens een bijeenkomst of vergadering jouw mening en ideeën naar voren te brengen?
Aanmelden

Training “Effectief Assertief Optreden”

Heb jij moeite met ‘nee’ zeggen en jouw grenzen bewaken? Mis je soms net dat stukje zelfvertrouwen om tijdens een bijeenkomst of vergadering jouw mening en ideeën naar voren te brengen? Heb je moeite met het duidelijk aangeven van wat je wilt en bedoelt? Herken je het gevoel dat je soms gefrustreerd raakt tijdens een discussie of dichtklapt tijdens een vervelend gesprek? Of heb je juist de neiging om soms te impulsief en net iets te fel te reageren?

De manier waarop wij met bovenstaande situaties omgaan varieert nogal. Waar de één kiest voor een meer aanvallende en dominante houding, wordt de ander meer uit het veld geslagen en raakt juist meer in zichzelf gekeerd, vlucht weg of neemt een meer afwachtende houding aan. Hier op een goede manier mee omgaan en creëren van een win-win situatie is echter te leren zonder dat het een ‘trukendoos’ wordt en zonder dat je te ver afraakt van wie je bent en wilt zijn.

Jezelf zelfverzekerd en respectvol uiten en communiceren

De training “Effectief Assertief Optreden” is bestemd voor iedereen die op een zelfverzekerde en respectvolle manier meningen en ideeën wil uiten en op een heldere manier wil communiceren in allerlei omgevingen en situaties.

Wat neem je mee uit onze training?

Je bent dan in staat om assertief en zelfverzekerd te communiceren. Je hebt geleerd hoe je weerstand effectief het hoofd kunt bieden en hoe je om kunt gaan met en binnen conflicten. Je kunt op een zelfbewuste, respectvolle en heldere manier voor jezelf opkomen. Daarnaast ben je je ook nog bewust van het effect van jouw verbale en non-verbale gedrag in verschillende situaties.

Tijden

Van 10:00 tot 16:00 uur

Data

Zaterdag 17 september
Zaterdag 15 oktober
Zaterdag 29 oktober

Prijs

€ 750,- vrijgesteld van btw
Mogelijk met het STAP-Budget

Vereisten

Je wilt op een zelfverzekerde, respectvolle manier jouw mening en ideeën uiten en helder communiceren.

Resultaat

  • Assertief en zelfverzekerd
  • Omgaan met conflicten
  • Voor jezelf opkomen
  • Effect van (non)-verbaal gedrag

Assertiviteitstrainer: Harrie Brakel

Ik heb een passie voor leren en ontwikkelen en ik geloof dat leren de kern is van vooruitgang: zonder leren geen groei, verbetering of innovatie! Mijn focus ligt daarom op het stimuleren en faciliteren van sterke leerprocessen in samenwerking met opdrachtgevers en betrokkenen in ontwikkelprocessen

Mijn doel is om mensen te stimuleren, te begeleiden en te trainen zodat ze verantwoordelijkheid kunnen en willen nemen voor duurzame oplossingen. Dit zal leiden tot individuele groei, team- en organisatieontwikkeling, kennisproductiviteit, vernieuwing en verandering. Het is mijn overtuiging dat je door samenwerking komt tot de beste oplossingen.

LinkedIn profiel

Portret foto van Assertiviteitstrainer Harrie

Interesse in de training?

Laat hier dan je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op